0

VIDEO: Svar på spørsmålsrunden - DEL 2

    Publisert 27.12.2015 klokka 10:00 i kategorien Video

Her kommer del 2 av svarene på spørsmålsrunden! Hvis du har noen flere video forslag eller andre blogg tips som kan være interessant, så legg gjerne igjen en kommentar! ;))) Enjoy!  

*Husk å sette på HD*

- Victoria <3

0

VIDEO: Svar på spørsmålsrunden - DEL 1

    Publisert 25.12.2015 klokka 23:13 i kategorien Video

Heihei alle sammen!

Da var det jul her i California også! Jeg og min vertsfamilie har nettopp åpnet julegaver, spist frokost og nå skal vi kose oss med film <3 <3 Siden det er første juledag så tenkte jeg å poste del 1 av svarene på spørsmålsrunden. Jeg valgte å dele opp videoen i 2 fordi  den hadde blitt litt for lang i bare en del, og i del 1 er svarene litt lengre enn i del 2. Kommer nok til å poste del 2 i løpet av uken! 

(PS: Del 2 er mye bedre enn del 1) 

God Jul alle sammen! <3   *SETT PÅ HD FOR MYE BEDRE KVALITET PÅ VIDEOEN*!

Hvis denne videoen faller i smak så kommer jeg nok til å prøve å lage flere videoer fremover og filme litt mer av Cali <3 

- Victoria 

0

VIDEO: Reisen til California

    Publisert 10.11.2015 klokka 06:02 i kategorien Video

Heihei! For en liten stund siden tok jeg meg tiden til å lage en liten video fra turen min fra Norge til jeg kom frem til California. Er en del klipp fra da jeg var i New York på forbredelses camp og noen små klipp av hvor jeg nå bor i Cali. For de som ikke vet hva forbredelses campen handler om så er det kort fortalt 4 dagers opphold i NY der utvekslingsstudenter møtes fra forskjellige land som Spania, Italia, Tyskland osv. På denne campen forbdreder vi oss på året vi har i vente og lærer mer om hvordan året kommer til å bli, med både oppturer og nedturer. EF campen var en veldig fin opplevelse og jeg ble kjent med utrolig mange hyggelige folk som jeg fortsatt holder kontakten med, og definitivt kommer til å møte igjen. 

Jeg beklager på forhånd for punkter i videoen med veldig dårlig filmkvalitet. Jeg gjorde mitt beste men alle klippene er egentlig tatt litt sånn i farten. 

Håper dere liker den! Å kom gjerne med inspill om videoer jeg kan lage fra mitt opphold her i USA <3

 

 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits