0

VIDEO: Svar på spørsmålsrunden - DEL 2

    Publisert 27.12.2015 klokka 10:00 i kategorien Video

Her kommer del 2 av svarene på spørsmålsrunden! Hvis du har noen flere video forslag eller andre blogg tips som kan være interessant, så legg gjerne igjen en kommentar! ;))) Enjoy!  

*Husk å sette på HD*

- Victoria <3

0

VIDEO: Svar på spørsmålsrunden - DEL 1

    Publisert 25.12.2015 klokka 23:13 i kategorien Video

Heihei alle sammen!

Da var det jul her i California også! Jeg og min vertsfamilie har nettopp åpnet julegaver, spist frokost og nå skal vi kose oss med film <3 <3 Siden det er første juledag så tenkte jeg å poste del 1 av svarene på spørsmålsrunden. Jeg valgte å dele opp videoen i 2 fordi  den hadde blitt litt for lang i bare en del, og i del 1 er svarene litt lengre enn i del 2. Kommer nok til å poste del 2 i løpet av uken! 

(PS: Del 2 er mye bedre enn del 1) 

God Jul alle sammen! <3   *SETT PÅ HD FOR MYE BEDRE KVALITET PÅ VIDEOEN*!

Hvis denne videoen faller i smak så kommer jeg nok til å prøve å lage flere videoer fremover og filme litt mer av Cali <3 

- Victoria 

12

Spørsmålsrunde!

Heihei! Gidder ikke å snakke om hvor sykt dårlig min blogging har hver siden jeg kom hit :)) (obs: just did)

Anywaayyss... Jeg tenkte nå å ha en spørsmålsrunde! Dere kan spørre om hva som helst angående mitt utvekslingsår som dere lurer på. Hvis det kommer mange nok spørsmål inn så kommer jeg nok mest sannsynlig til å lage en video i løpet av de to neste ukene, kanskje sammen med min vertssøster, der vi svarer på alt. Så spørr i vei!- Victoria 

 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits