0

VIDEO: Reisen til California

    Publisert 10.11.2015 klokka 06:02 i kategorien Video

Heihei! For en liten stund siden tok jeg meg tiden til å lage en liten video fra turen min fra Norge til jeg kom frem til California. Er en del klipp fra da jeg var i New York på forbredelses camp og noen små klipp av hvor jeg nå bor i Cali. For de som ikke vet hva forbredelses campen handler om så er det kort fortalt 4 dagers opphold i NY der utvekslingsstudenter møtes fra forskjellige land som Spania, Italia, Tyskland osv. På denne campen forbdreder vi oss på året vi har i vente og lærer mer om hvordan året kommer til å bli, med både oppturer og nedturer. EF campen var en veldig fin opplevelse og jeg ble kjent med utrolig mange hyggelige folk som jeg fortsatt holder kontakten med, og definitivt kommer til å møte igjen. 

Jeg beklager på forhånd for punkter i videoen med veldig dårlig filmkvalitet. Jeg gjorde mitt beste men alle klippene er egentlig tatt litt sånn i farten. 

Håper dere liker den! Å kom gjerne med inspill om videoer jeg kan lage fra mitt opphold her i USA <3

 

 

0

Homecoming!

    Publisert 09.11.2015 klokka 08:52 i kategorien Events

Heihei!

For noen uker siden var det homecoming (blir blogget om nå fordi jeg er en dårlig blogger, beklager)! Dette ble min første og siste homecoming... Litt trist at det var min siste da, men veldig gøy var det! Helt ærlig så var det egentlig ikke selve dansen som var veldig gøy men mer alt rundt den med å ta bilder, pynte seg osv. Før dansen så dro jeg med noen venner av meg til en fest som skulle være før dansen hvor alle seniors var. Etter dette dro vi til en av jentene i gjengen der vi spiste pizza, snakket og koste oss. Deretter dro vi til dansen. Dansen bestod egentlig for det meste av veldig mange mennekser i en gymsal der det var veldig varmt og trangt, så meg og mine venner ble egentlig ikke så lenge. Etter dansen dro jeg til min venninne Kimm sammen med tre andre der vi så på film, koste oss og sov over til dagen etter. Alt i alt en hyggelig helg!

 

 


 

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits