0

Min første amerikanske fotball kamp!

    Publisert 10.09.2015 klokka 06:36 i kategorien Blogg

Hei hei!

Min aller første fotballkamp var forrige fredag... men siden jeg ikke har hatt tid til å blogge så mye siden den tid, så tenkte jeg å dele litt med dere nå :) På fotballkampene pleier det som regel å være forskjellige "temaer". Denne gangen var det Hawaii-tema så alle kom i Hawaii skjorter og blomsterkranser. Jeg og Caro var så helige å få låne Hawaii skjortene til Ken (vertsfar) så vi hadde noe å ha på vi også. Var utrolig gøy! Var mange som prøvde å forklare meg spillet, men forstod ikke stor mer enn at poenget er å få ballen på den andre siden av banen til motstanderens side. Var faktisk veldig spennende å se på da!

Her er noen bilder vi tok...- Blogges <3

0

Første skoleuke overstått!

    Publisert 08.09.2015 klokka 08:40 i kategorien Blogg

Endelig er første skoleuke over! Uken startet med et smell da vertsfar satt på sangen "monday morning" kl. 05.45 etter dette gikk uken i ett kjør med skole og tennis treninger. Denne uken har hvert så full av nye inntrykk, mennesker og ting at det var utrolig deilig med helg akkurat nå. Tror egentlig ikke jeg har hvert så sliten etter bare en uke på skolen før... Skolen er i tillegg utrolig diger så skal godt gjøres og bare finne frem til hver klasse. Er relativt fornøyd med alle klassene jeg tar bortsett fra matte. Matte på engelsk er suuuper slitsomt. Ikke nok med at du skal lære deg formler og utregninger men du må lære deg 100 nye matematiske ord på engelsk også (så denne søndagen bestod av mattelekser kan man si)! Jeg er ikke sånn super glad i matte fra før av heller så det gjør det ikke akkurat så mye bedre. Ellers er klassene bra! Mange hyggelige folk i klassene mine og jeg er ganske fornøyd med de lærerene jeg har fått også.

Vertsmor har lagt igjen oppmuntringer til oss hver dag <3 Koselig når du er trøtt og sliten og egentlig bare vil gi opp livet. Se hvor søt vertsmoren min er da! Her er noen av oppmuntringene vi har har fått på speilet vårt hver dag...

*første bildet til venstre* "Congratulations! You have finished your 1st day of American school!"

*nederste bilde* "You did it! You survived your first week of school!"

 

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits