1

SURFING WITH THE DOLFINS

    Publisert 26.08.2015 klokka 17:36 i kategorien Blogg

Heihei!

På søndag dro jeg og familien min til straden for å surfe på paddleboard. Det var utrolig gøy! Det som var mest vanskelig var å få brettet bort fra strandkanten inne ved land der bølgene var sterkest. Å komme opp på selve brette var egentlig ikke noe vanskelig. Det som kunne være utfordrene var å holde balansen på brettet da de største bølgene kom. Alt i alt var det utrolig gøy! Det var spesielt gøy fordi vi så delfiner! Jeg og vertsfaren min var ute med hvert vårt brett og plutselig ser vi to definer svømme under brettene våres. Vi snudde oss rundt og fikk se 3 til som svømte rundt brettene våre. Vertsfaren min sa at han aldri hadde hvert vitne til dette og at det skjedde veldig sjeldent, så det var utrolig gøy å få oppleve det! 

 


- Victoria <3

0

San Diego Zoo

    Publisert 25.08.2015 klokka 08:23 i kategorien Blogg

Hei!

På Lørdag dro jeg og familien min til San Diego Zoo, som ligger omtrent 45 minutter fra der jeg bor. Jeg har aldri hvert i en dyrehage så stor før og det var utrolig gøy å se dyrene på så nært hold. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i at dyr blir holdt i fangenskap men San Diego Zoo har veldig mange dyrearter som er utryddningstruet som de prøver å få opp bestanden på, så derfor synes jeg det er greit. Her er noen bilder fra dagen...

 


Dette er et bilde av vertsmoren min Sharon og vertsfaren min Ken. 


Denne karen her var utrolig søt. Han kom opp til gjerdet og koste seg med det rett foran meg. Vi tok noe som het Skyfari (som dere kan se på bildet til venstre over her). Det var utrolig gøy! Det var en slags heis man kunne ta for å komme fra den ene siden av dyrehagen til den andre. Det ga deg super god utsikt over hele parken. 

Etter dyrehagen dro vi å kjøpte is og en tur på ... (en butikk jeg ikke husker navnet på) en veldig stor butikk. Der fant jeg verdens største bamse som jeg var sååå nær ved å kjøpe hvis jeg bare hadde kunne tatt den med meg hjem, hehe. 

Er egentlig ikke så mye mer å si om dagen bortsett fra at jeg hadde det veldig gøy. Alt i alt var det en kjempe fin dag! 

 

- Victoria 

5

Hektisk uke!

    Publisert 21.08.2015 klokka 05:49 i kategorien Blogg

Hei alle sammen!

Denne uken startet tennis treningene mine. Vi har hatt såkalte "tryouts" hele uken, der vi prøver å spille så bra som mulig for å komme med på noe som kalles "THE VARSITY TEAM" som er det beste laget med høyest nivå. Jeg fikk idag vite at jeg kom med på laget, så jeg er suuuuper glad! Jentene jeg spiller med er veldig flinke og hyggelig så det gjør jo det ekstra morsomt å spille. De er nok litt flinkere enn meg men det gjør det bare morsommere å spille. På tirsdag skal vi spille vår første match. Ellers har jeg bare kost meg masse med familien min. Vi har hvert ute å handlet, gått kveldstur, laget middag sammen osv.

Bortsett fra dette har jeg også denne uken hvert noen turer på skolen for å sette opp hvilke fag jeg skal ta, få timeplanen min, kjøpe bilett til fotballkampene og ta bilde til studentkortet mitt. Imorgen er det fredag, noe som betyr TRENINGSFRI! (har trent hver dag hele uken, så ser veldig frem til det <3 <3 <3<3). På lørdag skal jeg og familien ut å prøve paddleboarding, noe som ligner på et surfebrett (bare større), der du bruker en åre til å padle deg fremover mens du står på det. 

En LITEN del av skolen min. Er 3100 elever... Så den er temmelig svæææær.Et bildet rett utenfor hvor jeg bor, som jeg tok da jeg var ute å gikk kveldsstur sammen med familien. 
Vi hadde vafler til frokost helgen som var!! Kan ikke uttrykke nok hvor lykkelig disse vaflene gjorde meg <3 (slapp av mams, vi spiser sunt til vanlig) 

 


Ett bilde av meg og Caro mens vi laget risotto sammen med vertsfar, Ken. 

 


Dette er et bilde av noen av tennisbanene på skolen. 

 
Det nye studentkortet mitt. Veldig stolt altså... 

 Jeg holder forresten på å sette sammen en video til dere, fra når jeg var på velkomstdagene i NY og turen min til California. Skal se hvor bra den blir før jeg bestemmer meg for om jeg skal dele den med dere eller ikke :)

 

Snakkes!

- Victoria 

1

Endelig fremme!

    Publisert 12.08.2015 klokka 07:08 i kategorien Blogg

Hei alle sammen! Alt har gått i ett så det har egentlig ikke hvert før nå at jeg har hatt muligheten til å blogge. Alt er veldig nytt og spennende og jeg stortrives hos vertsfamilien min! Så her kommer det en liten oppsummering av de siste tre dagene mine hittil...

DAG 1:

Endelig er jeg kommet frem til California. Veien var lang men helt klart verdt det. Jeg tok flyet kl. 08.48 fra JFK flyplass fredag morgen og landet i San Diego i 11 tiden (lokaltid). Der ble jeg møtt av vertsforeldrene mine som stod med videokamera for å filme vårt første møte. Deretter gikk vi for å ta imot vertssøsteren min Carolin (fra Tyskland) som også hadde kommet med flyet 10min etter meg. Vi kjøre alle sammen hjem til San Marcos som ligger ca. 45 min unna San Diego by. Vi dro ned til en av de Mexsicanske resturantene og kjøpe oss burito (beste jeg noen gang har smakt), og dro ned til stranden som ligger 15min unna der vi bor for å spise lunsjen vår. 
Som dere kan se så er strendene her er bare helt sykt fine... 

 

DAG 2:

Denne dagen måtte vi opp ganske tidlig for vi skulle dra til Disneyland, noe som bare ligger 1 time unna oss! På veien stoppet vi på en Bagel shop (veldig Amerikansk) forå kjøpe frokost. Sharon og Ken har hvert masse i Disneyland men dette var første gangen for meg og Caro. Disneyland er noe helt annet enn hva vi har hjemme i Norge. Helt utrolig hva de kan lage! Vi var på på utendørs bergogdalbaner og innendørs under bakken (noe jeg syntes var morsomst). Dagen ble lang og vi var ikke hjemme før klokken var 11.30. Jeg og Caro var da så slitne etter all den gåingen at vi sovnet på veien hjem og våknet ikke før vi var hjemme. Deretter var det egentlig bare rett i seng.

Dette er inne i Disneyland. Så kult å se hvordan de hadde dekorert! Hvis noen har sett animasjonsfilmen Cars så kjenner dere kanskje igjen stedet. 

Tydeligvis er det også noen som gifter seg i Disneyland... Haha. Disse to så vi da vi var stakk innom for å få oss litt mat før vi dro hjemover. 

 

DAG 3:

Idag fikk jeg sovet lenge så det var deilig. Jeg, Sharon og Caro bestemte oss for å dra å shoppe idag siden jeg og Caro trengte noen småting. Vi dro på et utendørs kjøpesenter der de hadde masse forskjellige typer butikker som Nike, Hilfiger, Clarks, DKNY, MK, Gap osv... Etter dette dro vi egentlig bare hjem for å spise middag. Senere på kvelden så vi er film som ikke jeg og Caro hadde sett før, nemlig Indiana Jones. 

 

Victoria's secret for life <33333 

- Victoria <3

0

USA here I come!

    Publisert 04.08.2015 klokka 22:15 i kategorien Før avreise

Hallo alle sammen!

Jeg kan ikke tro at dagen jeg drar til USA endelig er her! Tiden har gått så alfor fort så det føles veldig uvirkelig å dra. Har tatt så alfor mange triste avskjeder med venner og familie i det siste at det skal bli godt å virkelig komme seg avgårde. Helt sykt å tenkte på at neste gang jeg blogger så er jeg i USA. 

Idag har jeg handlet sammen med søsteren min litt forskjellige små ting jeg trengte før jeg dro. Vi spiste en koselig lunsj før jeg måtte hjem og begynne med det forferdelige pakkeprosjektet. Jeg valgte å dra med meg to kofferter selv om jeg vet at det er mest vanlig å bare pakke med seg en. Jeg hadde aldri i verden fått plass til alt i en! Heldigvis tillater flyselskapet mitt at jeg har med meg to kofferet som veier under 23kg, noe som gjør at jeg har mer enn nok å gå på siden min bare veier litt over 15kg.

Heldigvis skal jeg ikke til et kaldt sted der jeg trenger så mye varmt tøy!

 

 

 - Victoria <3 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits