2

Exchange challenge!

    Publisert 04.07.2015 klokka 22:34 i kategorien Challenge

 

Where are you exchanging to?

Jeg skal til California! Jeg skal bo mellom LA og San diego på et koselig sted med navn San Marcos. 

 

Witch organization are you traveling with, and why?

Jeg var i starten veldig usikker hvilken organisasjon jeg skulle velge å reise med siden man hører så mange skrekk-historier, men etter mye research fant jeg ut at jeg hadde lyst til å reise med EF. Grunnen til dette var at jeg følte at de møtte meg veldig bra og at de fulgte meg opp, ga meg bra med informasjon og jeg ikke bare ble del av mengden. Dette synes jeg er veldig godt gjort av EF i og med at de er en såpass stor organisasjon. 

 

Where was your dream location to be placed?

California! hihi <3 

 

Have you gotten a host family yet or chosen state/region choice?

Ja, jeg har fått vertsfamilie! De er kjempe hyggelige og imøtekommende, så jeg kunne ikke hvert mer fornøyd! Jeg hadde faktisk ikke region choice fordi jeg var litt sent ute med å søke, men jeg fikk derfor lov av EF til å ønske meg litt ekstra noen stater så skulle de prøve å prioritere om de fant en vertsfamilie som passet meg. Føler meg veldig heldig med resultatet! 

 

Are you going to language camp, or preparation weekend in New York?

Jeg skal ikke på camp. Jeg fant ut at jeg ikke følte behov for det. For det første så vil jeg fortest mulig til familien min, i tillegg så er det veldig dyrt og at det ikke var verdt det med tanke på hvor mye utvekslingsåret koster i seg selv. Campen er jo også for å forbrede deg på året som kommer, med noe undervisning i Engelsk. Følte at det ble teit når noe av grunnen til at jeg drar på utveksling er å bli bedre i Engelsk der nede. 

 

What is the number one thing you are most looking forward to?

Gleder meg veldig til å bli ordentlig kjent med familien min! Gleder meg også veldig til å gå på high school og få mange nye bekjentskaper. Ikke minst gleder jeg meg til å oppelve den amerikanske kulturen og se mer av USA. Noe jeg også virkelig ser frem til er Halloween i USA! Åh.. så gøy.

 

What do you dread the most?

Gruer meg veldig til å oppleve hjemlengsel. I tillegg gruer jeg meg litt til første skoledag og det å lære matte på Engelsk!

 

Will you participate in any after school activities?

Ja! Jeg har veldig lyst til å spille tennis da jeg er der nede, og bli med på tennislaget. I tillegg har jeg lyst til å prøve noe nytt og kanskje bli med i surfegruppen! 

 

What will you miss the most?

Kommer til å savne vennene mine og familien min veldig! Kommer også til å savne Norge og de norske tradisjonene og høytidene. Kommer nok til å bli litt trist da julen kommer. 

 

Will you be going on any discovery tours?

Nei, jeg har jeg egentlig ikke tenkt på i det hele tatt. Hadde selvfølgelig hvert super gøy å dratt til Hawaii! Det har jeg alltid drømt om, men det kan jeg jo få gjort senere en gang også.

 

Any places you would like to visit during your stay?

Har veldig lyst til å dra til San Francisco (noe som vertsfamilien min er så snille å tar meg med på). Har egentlig generelt lyst til å se mye av USA, hadde hvert veldig gøy å sett Grand canyon for eksempel. 

 

Do you believe this will be a good year?

 Absolutt! Kunne ikke hvert mer fornøyd med familie, sted eller skole. Alt tyder på at dette kommer til å bli et supert år med masse nye erfaringer, mennesker og høydepunkter. 

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits