6

Utveksling i California!

    Publisert 31.05.2015 klokka 22:51 i kategorien Før avreise

Hei alle sammen!

Mitt navn er Victoria. Jeg er 16 år og bor litt utenfor Oslo på et sted som heter Nittedal. Jeg har valgt å lage denne bloggen mest for at venner og familie skal kunne følge med på hva jeg opplever, og mine tanker og følelser under med mitt utvekslingsår i USA. Likevel er det veldig koselig om det er flere som vil følge med og kanskje spesielt for dem som kanskje vurderer å dra selv! 

Litt om meg selv... Jeg har en storesøster, en storebror og en halvsøster. Jeg har også to katter som jeg er veldig glad i <3 Jeg bestemte meg for å være en utvekslingsstudent i USA fordi jeg ville oppleve den Amerikanske kulturen, oppleve noe helt nytt, se mer av verden, lære bedre engelsk, knytte bånd med en vertsfamilie, få venner for livet og få lov til å gå på Amerikansk High School! Alt dette ser jeg veldig frem til og jeg tror jeg kommer til å vokse veldig på et år hjemmefra. 

I starten av Mai fikk jeg tildelt min vertsfamilie! Jeg har hvert så heldig å komme til en familie som bor i California mellom LA og San Diego, et sted som heter San Marcos. Jeg skal bo sammen med vertsmor Sharon og vertsfar Ken. De har en datter, men hun har flyttet ut for lenge siden så jeg har i tillegg fått gleden av å dele mitt opphold med en utvekslingsstudent til! Hennes navn er Carolin og hun kommer fra Tyskland. Jeg ser utrolig frem til å bli bedre kjent med dem alle og føler at jeg har hvert utrolig heldig!

Håper dere vil følge med på mitt liv i USA og spør meg gjerne spørsmål om dere lurer på noe!

 
 

 

1

Heihei

    Publisert 21.05.2015 klokka 22:16 i kategorien Blogg

Test, test, test 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits