1

Godt nyttår!

  Publisert 22.01.2016 klokka 05:53 i kategorien Blogg

Heihei! Tenkte bare å droppe innom bloggen en tur å fortelle litt om min nyttårsaften her nede i USA. På nyttårsaften så tilbringte jeg kvelden hos en venninne sammen med noen veldig herlige mennekser. Vi så på film, spiste middag og koste oss. Klokken 12 gikk vi ut på terrassen, satte oss med tepper og puter for å se på stjernene, mens Andres spilte gitar. Dessverre var det ikke så mye fyverkeri å se på, siden det er ulovlig i California pga. brannfare. Men vi hadde det koslig for det vi! Alt i alt var det en veldig vellykket kveld <3 

Dagen etter på (altså 1. Januar), kjørte jeg med vertsfamilien opp til San Fransisco! Jeg filmet litt under oppholdet, så jeg tenkte kanskje å lage en liten videosnutt fra det, men jeg får se :)) 

 1

Solnedgang i La Jolla

  Publisert 15.10.2015 klokka 06:43 i kategorien Blogg

Hei hei! For noen uker siden tilbrakte jeg og vf familien min ettermiddagen i La Jolla, som ligger nærmere San Diego by. Vi hadde brukt store deler av dagen på kjøp av skolesaker jeg og Caro trengte til de forskjellige klassene våres. Etter dette kjørte vi ut til La Jolla som ligger ca. 30 min unna hvor vi bor. Her tok vi masse bilder, gikk langs promenaden, så på de ville selene som holder til der og avsluttet dagen med en solnedgang. Kan det bli bedre? 

La Jolla var så utrolig vakkert at det nesten ikke kan beskrives gjennom bilder... 
Tror det er ett av de fineste stedene jeg har hvert faktisk... Noe som dere sikkert skjønner utifra bildene over her. 


- Victoria 

0

Blogg? Hva er det?

  Publisert 15.10.2015 klokka 06:39 i kategorien Blogg

Blogg sa du? Heihei alle sammen! Uff... Tiden flyr så fort! Har ikke hatt tid til å blogge i det hele tatt siden sist. Alt har gått i ett med tennis, venner, turer, skole og drama. Haha, ja du hørte riktig. Jeg har blitt med i et skuespill som vi holder på å sette opp på skolen nå som heter "While the lights where out". Skuespillet er et slags murder mystery hvor noen blir drept mens lyset har gått og hvor vi i rommet prøver å finne ut hva som har skjedd. Jeg skal snakke med britisk aksent så det blir spennende! (haha.. hva har jeg blitt med på). Så her har det skjedd litt av hvert... Kommer nok til å poste litt av hvert nå den siste uken så jeg får tatt igjen hva jeg ikke har fått lagt ut her.

Slenger med noen litt forskjellige bilder fra oppholdet mitt i USA så langt under her...

 

Her er et bilde av meg og vertsfamilien min den første gangen vi var i Disneyland. Haha, syns bare hele bildet er epic. Er sånne fotografer du kan ta bilder med rundt i hele parken der de har forskjellige temaer. Dette her var rett utenfor spøkelseshuset. 

Dette her er meg og en av kattene våre. Hun har et lengre navn (klarer ikke å uttale det) så vi kaller hun bare Sid. #ikkedobbelthake


Et bildet som Ken tok da jeg skulle ta bildet av palmene i San Diego. 


Et bilde av vertsmoren min Sharon, meg og Carolin som baker muffins. (hair on point)Dette bildet her er så sykt fint! Vet ikke om dere fikk med dere dette i Norge, men det var en kveld da månen ble helt rød. Vertsfaren min Ken er veldig flink til å ta bilder og har veldig bra utstyr til å ta bra bilder, så han klarte å ta masse klare bilder av månen. Dette bildet var ett av mine favoritter. 

 

Det var alt for denne gang! 

Savner dere mams og paps <3

- Victoria 

0

Min første amerikanske fotball kamp!

  Publisert 10.09.2015 klokka 06:36 i kategorien Blogg

Hei hei!

Min aller første fotballkamp var forrige fredag... men siden jeg ikke har hatt tid til å blogge så mye siden den tid, så tenkte jeg å dele litt med dere nå :) På fotballkampene pleier det som regel å være forskjellige "temaer". Denne gangen var det Hawaii-tema så alle kom i Hawaii skjorter og blomsterkranser. Jeg og Caro var så helige å få låne Hawaii skjortene til Ken (vertsfar) så vi hadde noe å ha på vi også. Var utrolig gøy! Var mange som prøvde å forklare meg spillet, men forstod ikke stor mer enn at poenget er å få ballen på den andre siden av banen til motstanderens side. Var faktisk veldig spennende å se på da!

Her er noen bilder vi tok...- Blogges <3

0

Første skoleuke overstått!

  Publisert 08.09.2015 klokka 08:40 i kategorien Blogg

Endelig er første skoleuke over! Uken startet med et smell da vertsfar satt på sangen "monday morning" kl. 05.45 etter dette gikk uken i ett kjør med skole og tennis treninger. Denne uken har hvert så full av nye inntrykk, mennesker og ting at det var utrolig deilig med helg akkurat nå. Tror egentlig ikke jeg har hvert så sliten etter bare en uke på skolen før... Skolen er i tillegg utrolig diger så skal godt gjøres og bare finne frem til hver klasse. Er relativt fornøyd med alle klassene jeg tar bortsett fra matte. Matte på engelsk er suuuper slitsomt. Ikke nok med at du skal lære deg formler og utregninger men du må lære deg 100 nye matematiske ord på engelsk også (så denne søndagen bestod av mattelekser kan man si)! Jeg er ikke sånn super glad i matte fra før av heller så det gjør det ikke akkurat så mye bedre. Ellers er klassene bra! Mange hyggelige folk i klassene mine og jeg er ganske fornøyd med de lærerene jeg har fått også.

Vertsmor har lagt igjen oppmuntringer til oss hver dag <3 Koselig når du er trøtt og sliten og egentlig bare vil gi opp livet. Se hvor søt vertsmoren min er da! Her er noen av oppmuntringene vi har har fått på speilet vårt hver dag...

*første bildet til venstre* "Congratulations! You have finished your 1st day of American school!"

*nederste bilde* "You did it! You survived your first week of school!"

 

1

SURFING WITH THE DOLFINS

  Publisert 26.08.2015 klokka 17:36 i kategorien Blogg

Heihei!

På søndag dro jeg og familien min til straden for å surfe på paddleboard. Det var utrolig gøy! Det som var mest vanskelig var å få brettet bort fra strandkanten inne ved land der bølgene var sterkest. Å komme opp på selve brette var egentlig ikke noe vanskelig. Det som kunne være utfordrene var å holde balansen på brettet da de største bølgene kom. Alt i alt var det utrolig gøy! Det var spesielt gøy fordi vi så delfiner! Jeg og vertsfaren min var ute med hvert vårt brett og plutselig ser vi to definer svømme under brettene våres. Vi snudde oss rundt og fikk se 3 til som svømte rundt brettene våre. Vertsfaren min sa at han aldri hadde hvert vitne til dette og at det skjedde veldig sjeldent, så det var utrolig gøy å få oppleve det! 

 


- Victoria <3

0

San Diego Zoo

  Publisert 25.08.2015 klokka 08:23 i kategorien Blogg

Hei!

På Lørdag dro jeg og familien min til San Diego Zoo, som ligger omtrent 45 minutter fra der jeg bor. Jeg har aldri hvert i en dyrehage så stor før og det var utrolig gøy å se dyrene på så nært hold. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i at dyr blir holdt i fangenskap men San Diego Zoo har veldig mange dyrearter som er utryddningstruet som de prøver å få opp bestanden på, så derfor synes jeg det er greit. Her er noen bilder fra dagen...

 


Dette er et bilde av vertsmoren min Sharon og vertsfaren min Ken. 


Denne karen her var utrolig søt. Han kom opp til gjerdet og koste seg med det rett foran meg. Vi tok noe som het Skyfari (som dere kan se på bildet til venstre over her). Det var utrolig gøy! Det var en slags heis man kunne ta for å komme fra den ene siden av dyrehagen til den andre. Det ga deg super god utsikt over hele parken. 

Etter dyrehagen dro vi å kjøpte is og en tur på ... (en butikk jeg ikke husker navnet på) en veldig stor butikk. Der fant jeg verdens største bamse som jeg var sååå nær ved å kjøpe hvis jeg bare hadde kunne tatt den med meg hjem, hehe. 

Er egentlig ikke så mye mer å si om dagen bortsett fra at jeg hadde det veldig gøy. Alt i alt var det en kjempe fin dag! 

 

- Victoria 

5

Hektisk uke!

  Publisert 21.08.2015 klokka 05:49 i kategorien Blogg

Hei alle sammen!

Denne uken startet tennis treningene mine. Vi har hatt såkalte "tryouts" hele uken, der vi prøver å spille så bra som mulig for å komme med på noe som kalles "THE VARSITY TEAM" som er det beste laget med høyest nivå. Jeg fikk idag vite at jeg kom med på laget, så jeg er suuuuper glad! Jentene jeg spiller med er veldig flinke og hyggelig så det gjør jo det ekstra morsomt å spille. De er nok litt flinkere enn meg men det gjør det bare morsommere å spille. På tirsdag skal vi spille vår første match. Ellers har jeg bare kost meg masse med familien min. Vi har hvert ute å handlet, gått kveldstur, laget middag sammen osv.

Bortsett fra dette har jeg også denne uken hvert noen turer på skolen for å sette opp hvilke fag jeg skal ta, få timeplanen min, kjøpe bilett til fotballkampene og ta bilde til studentkortet mitt. Imorgen er det fredag, noe som betyr TRENINGSFRI! (har trent hver dag hele uken, så ser veldig frem til det <3 <3 <3<3). På lørdag skal jeg og familien ut å prøve paddleboarding, noe som ligner på et surfebrett (bare større), der du bruker en åre til å padle deg fremover mens du står på det. 

En LITEN del av skolen min. Er 3100 elever... Så den er temmelig svæææær.Et bildet rett utenfor hvor jeg bor, som jeg tok da jeg var ute å gikk kveldsstur sammen med familien. 
Vi hadde vafler til frokost helgen som var!! Kan ikke uttrykke nok hvor lykkelig disse vaflene gjorde meg <3 (slapp av mams, vi spiser sunt til vanlig) 

 


Ett bilde av meg og Caro mens vi laget risotto sammen med vertsfar, Ken. 

 


Dette er et bilde av noen av tennisbanene på skolen. 

 
Det nye studentkortet mitt. Veldig stolt altså... 

 Jeg holder forresten på å sette sammen en video til dere, fra når jeg var på velkomstdagene i NY og turen min til California. Skal se hvor bra den blir før jeg bestemmer meg for om jeg skal dele den med dere eller ikke :)

 

Snakkes!

- Victoria 

1

Endelig fremme!

  Publisert 12.08.2015 klokka 07:08 i kategorien Blogg

Hei alle sammen! Alt har gått i ett så det har egentlig ikke hvert før nå at jeg har hatt muligheten til å blogge. Alt er veldig nytt og spennende og jeg stortrives hos vertsfamilien min! Så her kommer det en liten oppsummering av de siste tre dagene mine hittil...

DAG 1:

Endelig er jeg kommet frem til California. Veien var lang men helt klart verdt det. Jeg tok flyet kl. 08.48 fra JFK flyplass fredag morgen og landet i San Diego i 11 tiden (lokaltid). Der ble jeg møtt av vertsforeldrene mine som stod med videokamera for å filme vårt første møte. Deretter gikk vi for å ta imot vertssøsteren min Carolin (fra Tyskland) som også hadde kommet med flyet 10min etter meg. Vi kjøre alle sammen hjem til San Marcos som ligger ca. 45 min unna San Diego by. Vi dro ned til en av de Mexsicanske resturantene og kjøpe oss burito (beste jeg noen gang har smakt), og dro ned til stranden som ligger 15min unna der vi bor for å spise lunsjen vår. 
Som dere kan se så er strendene her er bare helt sykt fine... 

 

DAG 2:

Denne dagen måtte vi opp ganske tidlig for vi skulle dra til Disneyland, noe som bare ligger 1 time unna oss! På veien stoppet vi på en Bagel shop (veldig Amerikansk) forå kjøpe frokost. Sharon og Ken har hvert masse i Disneyland men dette var første gangen for meg og Caro. Disneyland er noe helt annet enn hva vi har hjemme i Norge. Helt utrolig hva de kan lage! Vi var på på utendørs bergogdalbaner og innendørs under bakken (noe jeg syntes var morsomst). Dagen ble lang og vi var ikke hjemme før klokken var 11.30. Jeg og Caro var da så slitne etter all den gåingen at vi sovnet på veien hjem og våknet ikke før vi var hjemme. Deretter var det egentlig bare rett i seng.

Dette er inne i Disneyland. Så kult å se hvordan de hadde dekorert! Hvis noen har sett animasjonsfilmen Cars så kjenner dere kanskje igjen stedet. 

Tydeligvis er det også noen som gifter seg i Disneyland... Haha. Disse to så vi da vi var stakk innom for å få oss litt mat før vi dro hjemover. 

 

DAG 3:

Idag fikk jeg sovet lenge så det var deilig. Jeg, Sharon og Caro bestemte oss for å dra å shoppe idag siden jeg og Caro trengte noen småting. Vi dro på et utendørs kjøpesenter der de hadde masse forskjellige typer butikker som Nike, Hilfiger, Clarks, DKNY, MK, Gap osv... Etter dette dro vi egentlig bare hjem for å spise middag. Senere på kvelden så vi er film som ikke jeg og Caro hadde sett før, nemlig Indiana Jones. 

 

Victoria's secret for life <33333 

- Victoria <3

1

Heihei

  Publisert 21.05.2015 klokka 22:16 i kategorien Blogg

Test, test, test 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits