0

Blogg? Hva er det?

    Publisert 15.10.2015 klokka 06:39 i kategorien Blogg

Blogg sa du? Heihei alle sammen! Uff... Tiden flyr så fort! Har ikke hatt tid til å blogge i det hele tatt siden sist. Alt har gått i ett med tennis, venner, turer, skole og drama. Haha, ja du hørte riktig. Jeg har blitt med i et skuespill som vi holder på å sette opp på skolen nå som heter "While the lights where out". Skuespillet er et slags murder mystery hvor noen blir drept mens lyset har gått og hvor vi i rommet prøver å finne ut hva som har skjedd. Jeg skal snakke med britisk aksent så det blir spennende! (haha.. hva har jeg blitt med på). Så her har det skjedd litt av hvert... Kommer nok til å poste litt av hvert nå den siste uken så jeg får tatt igjen hva jeg ikke har fått lagt ut her.

Slenger med noen litt forskjellige bilder fra oppholdet mitt i USA så langt under her...

 

Her er et bilde av meg og vertsfamilien min den første gangen vi var i Disneyland. Haha, syns bare hele bildet er epic. Er sånne fotografer du kan ta bilder med rundt i hele parken der de har forskjellige temaer. Dette her var rett utenfor spøkelseshuset. 

Dette her er meg og en av kattene våre. Hun har et lengre navn (klarer ikke å uttale det) så vi kaller hun bare Sid. #ikkedobbelthake


Et bildet som Ken tok da jeg skulle ta bildet av palmene i San Diego. 


Et bilde av vertsmoren min Sharon, meg og Carolin som baker muffins. (hair on point)Dette bildet her er så sykt fint! Vet ikke om dere fikk med dere dette i Norge, men det var en kveld da månen ble helt rød. Vertsfaren min Ken er veldig flink til å ta bilder og har veldig bra utstyr til å ta bra bilder, så han klarte å ta masse klare bilder av månen. Dette bildet var ett av mine favoritter. 

 

Det var alt for denne gang! 

Savner dere mams og paps <3

- Victoria 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits