0

San Diego Zoo

    Publisert 25.08.2015 klokka 08:23 i kategorien Blogg

Hei!

På Lørdag dro jeg og familien min til San Diego Zoo, som ligger omtrent 45 minutter fra der jeg bor. Jeg har aldri hvert i en dyrehage så stor før og det var utrolig gøy å se dyrene på så nært hold. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i at dyr blir holdt i fangenskap men San Diego Zoo har veldig mange dyrearter som er utryddningstruet som de prøver å få opp bestanden på, så derfor synes jeg det er greit. Her er noen bilder fra dagen...

 


Dette er et bilde av vertsmoren min Sharon og vertsfaren min Ken. 


Denne karen her var utrolig søt. Han kom opp til gjerdet og koste seg med det rett foran meg. Vi tok noe som het Skyfari (som dere kan se på bildet til venstre over her). Det var utrolig gøy! Det var en slags heis man kunne ta for å komme fra den ene siden av dyrehagen til den andre. Det ga deg super god utsikt over hele parken. 

Etter dyrehagen dro vi å kjøpte is og en tur på ... (en butikk jeg ikke husker navnet på) en veldig stor butikk. Der fant jeg verdens største bamse som jeg var sååå nær ved å kjøpe hvis jeg bare hadde kunne tatt den med meg hjem, hehe. 

Er egentlig ikke så mye mer å si om dagen bortsett fra at jeg hadde det veldig gøy. Alt i alt var det en kjempe fin dag! 

 

- Victoria 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits