5

Hektisk uke!

    Publisert 21.08.2015 klokka 05:49 i kategorien Blogg

Hei alle sammen!

Denne uken startet tennis treningene mine. Vi har hatt såkalte "tryouts" hele uken, der vi prøver å spille så bra som mulig for å komme med på noe som kalles "THE VARSITY TEAM" som er det beste laget med høyest nivå. Jeg fikk idag vite at jeg kom med på laget, så jeg er suuuuper glad! Jentene jeg spiller med er veldig flinke og hyggelig så det gjør jo det ekstra morsomt å spille. De er nok litt flinkere enn meg men det gjør det bare morsommere å spille. På tirsdag skal vi spille vår første match. Ellers har jeg bare kost meg masse med familien min. Vi har hvert ute å handlet, gått kveldstur, laget middag sammen osv.

Bortsett fra dette har jeg også denne uken hvert noen turer på skolen for å sette opp hvilke fag jeg skal ta, få timeplanen min, kjøpe bilett til fotballkampene og ta bilde til studentkortet mitt. Imorgen er det fredag, noe som betyr TRENINGSFRI! (har trent hver dag hele uken, så ser veldig frem til det <3 <3 <3<3). På lørdag skal jeg og familien ut å prøve paddleboarding, noe som ligner på et surfebrett (bare større), der du bruker en åre til å padle deg fremover mens du står på det. 

En LITEN del av skolen min. Er 3100 elever... Så den er temmelig svæææær.Et bildet rett utenfor hvor jeg bor, som jeg tok da jeg var ute å gikk kveldsstur sammen med familien. 
Vi hadde vafler til frokost helgen som var!! Kan ikke uttrykke nok hvor lykkelig disse vaflene gjorde meg <3 (slapp av mams, vi spiser sunt til vanlig) 

 


Ett bilde av meg og Caro mens vi laget risotto sammen med vertsfar, Ken. 

 


Dette er et bilde av noen av tennisbanene på skolen. 

 
Det nye studentkortet mitt. Veldig stolt altså... 

 Jeg holder forresten på å sette sammen en video til dere, fra når jeg var på velkomstdagene i NY og turen min til California. Skal se hvor bra den blir før jeg bestemmer meg for om jeg skal dele den med dere eller ikke :)

 

Snakkes!

- Victoria 

5 kommentarer

Siri

21.08.2015 kl.18:50

Kos deg masse videre vic <3 <3

Warissara Ramberg

22.08.2015 kl.02:46

ååå kos deg masse jm, ser ut som du har det helt fantastisk! missu

victoriamagnussen

24.08.2015 kl.02:44

Warissara Ramberg: Savner deg også! <3

MissuVictoria

26.08.2015 kl.12:04

Hva tilsvarer algebra 2 her hjemme?

victoriamagnussen

26.08.2015 kl.17:16

MissuVictoria: Algebra 2 er ca. det samme som S matta her hjemme :)

Skriv en ny kommentar

victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits