1

Endelig fremme!

    Publisert 12.08.2015 klokka 07:08 i kategorien Blogg

Hei alle sammen! Alt har gått i ett så det har egentlig ikke hvert før nå at jeg har hatt muligheten til å blogge. Alt er veldig nytt og spennende og jeg stortrives hos vertsfamilien min! Så her kommer det en liten oppsummering av de siste tre dagene mine hittil...

DAG 1:

Endelig er jeg kommet frem til California. Veien var lang men helt klart verdt det. Jeg tok flyet kl. 08.48 fra JFK flyplass fredag morgen og landet i San Diego i 11 tiden (lokaltid). Der ble jeg møtt av vertsforeldrene mine som stod med videokamera for å filme vårt første møte. Deretter gikk vi for å ta imot vertssøsteren min Carolin (fra Tyskland) som også hadde kommet med flyet 10min etter meg. Vi kjøre alle sammen hjem til San Marcos som ligger ca. 45 min unna San Diego by. Vi dro ned til en av de Mexsicanske resturantene og kjøpe oss burito (beste jeg noen gang har smakt), og dro ned til stranden som ligger 15min unna der vi bor for å spise lunsjen vår. 
Som dere kan se så er strendene her er bare helt sykt fine... 

 

DAG 2:

Denne dagen måtte vi opp ganske tidlig for vi skulle dra til Disneyland, noe som bare ligger 1 time unna oss! På veien stoppet vi på en Bagel shop (veldig Amerikansk) forå kjøpe frokost. Sharon og Ken har hvert masse i Disneyland men dette var første gangen for meg og Caro. Disneyland er noe helt annet enn hva vi har hjemme i Norge. Helt utrolig hva de kan lage! Vi var på på utendørs bergogdalbaner og innendørs under bakken (noe jeg syntes var morsomst). Dagen ble lang og vi var ikke hjemme før klokken var 11.30. Jeg og Caro var da så slitne etter all den gåingen at vi sovnet på veien hjem og våknet ikke før vi var hjemme. Deretter var det egentlig bare rett i seng.

Dette er inne i Disneyland. Så kult å se hvordan de hadde dekorert! Hvis noen har sett animasjonsfilmen Cars så kjenner dere kanskje igjen stedet. 

Tydeligvis er det også noen som gifter seg i Disneyland... Haha. Disse to så vi da vi var stakk innom for å få oss litt mat før vi dro hjemover. 

 

DAG 3:

Idag fikk jeg sovet lenge så det var deilig. Jeg, Sharon og Caro bestemte oss for å dra å shoppe idag siden jeg og Caro trengte noen småting. Vi dro på et utendørs kjøpesenter der de hadde masse forskjellige typer butikker som Nike, Hilfiger, Clarks, DKNY, MK, Gap osv... Etter dette dro vi egentlig bare hjem for å spise middag. Senere på kvelden så vi er film som ikke jeg og Caro hadde sett før, nemlig Indiana Jones. 

 

Victoria's secret for life <33333 

- Victoria <3

Én kommentar

Camilla

12.08.2015 kl.07:46

Så gøy! Kos deg utrolig mye!

Skriv en ny kommentar

victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits