0

USA here I come!

    Publisert 04.08.2015 klokka 22:15 i kategorien Før avreise

Hallo alle sammen!

Jeg kan ikke tro at dagen jeg drar til USA endelig er her! Tiden har gått så alfor fort så det føles veldig uvirkelig å dra. Har tatt så alfor mange triste avskjeder med venner og familie i det siste at det skal bli godt å virkelig komme seg avgårde. Helt sykt å tenkte på at neste gang jeg blogger så er jeg i USA. 

Idag har jeg handlet sammen med søsteren min litt forskjellige små ting jeg trengte før jeg dro. Vi spiste en koselig lunsj før jeg måtte hjem og begynne med det forferdelige pakkeprosjektet. Jeg valgte å dra med meg to kofferter selv om jeg vet at det er mest vanlig å bare pakke med seg en. Jeg hadde aldri i verden fått plass til alt i en! Heldigvis tillater flyselskapet mitt at jeg har med meg to kofferet som veier under 23kg, noe som gjør at jeg har mer enn nok å gå på siden min bare veier litt over 15kg.

Heldigvis skal jeg ikke til et kaldt sted der jeg trenger så mye varmt tøy!

 

 

 - Victoria <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

victoriamagnussen

Hei, mitt navn er Victoria. I året 2015/2016 skal jeg være en utvekslingsstudent i California, USA. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mine opplevelser og tanker i løpet av mitt utvekslingsår. Følg gjerne med om du vil!


Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Bloggen er designet og kodet av
RRH Webdesign
hits